Meteen naar de inhoud
Pilates Reviews

Reviews.

“Ik ervaar de lessen van Lonneke als heel positief, omdat ze ontspannend en fysiek uitdagend tegelijk zijn

Sinds ik de lessen van Lonneke volg, ben ik sterker en meer lichaamsbewust geworden. Een aanrader voor iedereen die op een laagdrempelige manier op zijn eigen niveau Pilates wil doen!”

Jolanda

“I didn’t try Pilates before, but Lonneke gives me a very detailed explanation and I enjoy her lessons very much. Each time after the lesson, I feel my whole body get stretched and I also gain core strength, I highly recommend the lessons from Lonneke!”

Gloria Hou

“Het is heerlijk om mijn weekend te beginnen met de Pilates lessen van Lonneke op zaterdagochtend. Pilates lessen in een kleine groep met veel individuele aandacht en een weldadige rust! Een uur ‘body en mind’ oefeningen doen is soms best hard werken, maar aan het eind van de les ben ik helemaal zen, blij Ć©n soepel. Echt een aanrader!”

Ien

“Op sommige zaterdagen is er best een drempel om overheen te komen ā€¦

 Op je vrije dag je warme bed uit om te gaan sporten.

Maar wanneer je dan de sportzaal binnen stapt en wordt ontvangen met een warme glimlach door Lonneke, is het leed bijna geleden. De lessen zijn voor iedereen te volgen, er wordt voor bijna elke oefening een alternatief geboden om deze te intensiveren of verlichten. Er wordt gewerkt aan spierkracht, houding en stabiliteit voor lichaam en geest. En dat alles onder de deskundige begeleiding van Lonneke. Die met haar aanmoedigingen iedereen weet te enthousiasmeren. En oog heeft voor al haar deelnemers zodat de oefening juist wordt uitgevoerd.

En na het uurtje sporten kan de dag vol energie starten ( toch blij dat ik weer ben gegaan šŸ˜ƒ)”

Joke Nagtegaal

“Pilates kwam al een aantal jaren steeds op mijn pad als goede optie voor mijn lijf. Toch kon ik mijn draai er niet goed in vinden. Toen Lonneke startte met haar lessen wilde ik het nog een keer een kans geven. Ik kende haar al goed en als het bij haar niet zou lukken, dan was Pilates echt niets voor mij had ik bedacht.

De eerste keer was ik dan ook blij verrast dat ik het nu wel fijn vond! De les was zo om!

Lonneke weet een prettige sfeer neer te zetten. Is duidelijk in haar instructies en heeft opties zodat je de oefeningen zo kunt doen dat ze je passen. Ik ben me veel bewuster van mijn houding en ademhaling, spieren worden sterker en ik word soepeler. Zo fijn! Ik baal ervan als ik een keertje niet kan!”

Inge Westerveld